Πρόγραμμα ομιλιών και επισκέψεων Θ. Καράογλου σε Χαλκιδική, Νάουσα και Σέρρες το Σάββατο 28, Κυριακή 29 και Δευτέρα 30 Μαΐου

Πρόγραμμα ομιλιών και επισκέψεων Θ. Καράογλου σε Χαλκιδική, Νάουσα και Σέρρες το Σάββατο 28, Κυριακή 29 και Δευτέρα 30 Μαΐου

Σειρά ομιλιών και συναντήσεων στους νομούς Χαλκιδικής, Ημαθίας και Σερρών θα έχει ο Θεόδωρος Καράογλου, βουλευτής Β' Περ. Θεσσαλονίκης, Αναπληρωτής Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης το Σάββατο 28, την Κυριακή 29 και τη Δευτέρα 30 Μαΐου.

 Σάββατο 28 Μαΐου 2011 - Χαλκιδική

Το Σάββατο 28 Μαΐου 2011 ο Θόδωρος Καράογλου θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στον Νομό Χαλκιδικής στα πλαίσια εκδηλώσεων-συναντήσεων που διοργανώνει η ΝΟΔΕ ΝΔ Χαλκιδικής προκειμένου να προσεγγίσει την τοπική κοινωνία και να αφουγκραστεί τα καθημερινά προβλήματα των πολιτών. 

Το πρόγραμμα της επίσκεψης του κ. Καράογλου περιλαμβάνει συναντήσεις με τοπικούς φορείς, ενώ η ατζέντα των συζητήσεων θα κινηθεί στα οικονομικά και εργασιακά ζητήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της επίσκεψης του κ. Καράογλου στη Χαλκιδική διαμορφώνεται ως εξής:

8:30 Πολύγυρος: Γραφεία ΝΟΔΕ Χαλκιδικής

9:00 Επίσκεψη στη Λαϊκή Αγορά Πολυγύρου

10:30 Αρναία: Συνάντηση με ιδιοκτήτες αγροτουριστικών καταλυμάτων.

12:30 Ιερισσός: Συνάντηση με τοπικούς παράγοντες-φορείς για τουριστικά, εργασιακά και οικονομικά θέματα στο «Πολιτιστικό Κέντρο». Ακολουθεί γεύμα εργασίας.

17:00 Ν. Μαρμαράς:  Συνάντηση με το Σωματείο Εργαζομένων «Πόρτο Καρράς»

17:30: Συνάντηση με τοπικούς παράγοντες για οικονομικά-τουριστικά θέματα.

18:00 Νικήτη: Επίσκεψη στο Δημαρχείο Σιθωνίας.

19:30 Ν. Μουδανιά: Σύσκεψη με τουριστικούς-οικονομικούς φορείς της περιοχής παρουσία κομματικών στελεχών στο «Hotel Oceania».

21:30 Συνέντευξη στο TV Χαλκιδική

Κυριακή 29 Μαΐου 2011- Νάουσα

Την Κυριακή 29 Μαΐου 2011, ο Θόδωρος Καράογλου θα βρεθεί στη Νάουσα καλεσμένος της ΝΟΔΕ Ν. Ημαθίας ως κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο «Αστέρας» και ώρα 11:00 με θέμα «Ζάππειο ΙΙ». Ο κ. Καράογλου θα μιλήσει διεξοδικά για την εξειδίκευση της οικονομικής πρότασης του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας και την έξοδο της χώρας από την κρίση.

 

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011- Σέρρες

Τη Δευτέρα 30 Μαΐου 2011, ο Θεόδωρος Καράογλου θα επισκεφτεί τον Νομό Σερρών στο πλαίσιο εκδηλώσεων που διοργανώνει η ΝΟΔΕ Σερρών. Ο κ. Καράογλου θα πραγματοποιήσει σειρά συναντήσεων με φορείς  και παράγοντες της τοπικής κοινωνίας, προκειμένου να σκιαγραφηθούν οι συνέπειες της κυβερνητικής πολιτικής σε οικονομικό, εργασιακό και ασφαλιστικό επίπεδο, αλλά και να αποτυπωθεί η οικονομική πρόταση του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας στο «Ζάππειο ΙΙ».